Medifit - Elegance fysiotherapie

Wij zijn een moderne en laagdrempelige fysiotherapie praktijk die volop in ontwikkeling is en inspeelt op actuele veranderingen in de zorg en behoeften van patiënten. Met de grootst mogelijke aandacht, passie en kennis behandelen wij jou en jouw klacht! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige behandelingen op basis van de laatste inzichten uit praktijk en de wetenschap. Veel sporters en niet sporters uit Drunen, Elshout, Vlijmen, nieuwkuijk en Waalwijk weten ons dagelijks te vinden.

Onze fysiotherapeuten werken in een professionele en inspirerende omgeving waar alle specialisaties verenigd zijn en waar de cliënt centraal staat. Onze fysiotherapeuten beschikken over verschillende specialismen en hebben een groot netwerk in de medische zorg. Tevens beschikken we over korte lijnen met medisch specialisten en andere hulpverleners die wij kunnen inschakelen en zo nodig naar kunnen doorverwijzen. De korte lijnen tussen de sportinstructeurs in het sportcentrum en de fysiotherapeuten zorgen voor een vloeiende overgang van patiënt naar cliënt. Beiden mogen van ons verwachten dat de kwaliteit en het aanbod zijn afgestemd op de hulpvraag en dat er een constructieve samenwerking is met de beschikbare disciplines zowel binnen als buiten ons sportcentrum.

Naast het behandelen van klachten besteden we bij Medifit - Elegance fysiotherapie juist ook aandacht aan het voorkomen en terugkeren van de klachten. Preventief bewegen in het sportcentrum of gewoon online met een thuisprogramma behoort hierbij tot de mogelijkheden.

Neem via onderstaand formulier contact op met onze fysiotherapeut.
Mailen (fysio@medifit-healthclub.nl) of bellen kan natuurlijk ook: 0416-316105 (2) Wij helpen je graag verder.

Dit vind je ook leuk