Tarieven

Zelfs met het basis abonnement mag je bij Medifit Healthclub al gebruik maken van alle faciliteiten. Denk hierbij aan 130 groepslessen per week, cardiotraining en krachttraining met begeleiding, gratis koffie en thee en zelfs ook de sauna is vrij te gebruiken. Ben je 65 jaar of ouder dan kan je gebruik maken van een aan/uit abonnement. Onbeperkt vakantie opnemen dus, service ten top!

Neem vrijblijvend eens contact met ons op en maak een afspraak om de mogelijkheden eens nader te bespreken en om te kijken wat bij jou past, ieder mens is immers anders en heeft andere wensen. Wij horen graag wat jouw wensen zijn en passen ons advies daarop aan. 

Nieuw bij Medifit-Healthclub zijn onze dal-uren abonnementen. Ben je in de gelegenheid om te sporten tussen 12:00 en 16:00 uur dan bespaar je zomaar *€20,- per 4 weken op het reguliere abonnement. Goedkoop fitnessen in Drunen kan dus ook bij Medifit!
(*uitgaande van tarieven oktober 2023)

Gewoon alles netjes geregeld
Met een medische indicatie kun je het abonnement tijdelijk blokkeren. Indien het noodzakelijk is om nog langer op blokkade te staan dan kan dit in overleg met onze fysiotherapeut. 

Wanneer je op vakantie gaat dan bevriezen wij tijdelijk de betaling. Let op, dit kan maximaal 4 weken op basis van een regulier jaarabonnement.

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op om een afspraak te maken want wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en jouw wensen.

Welke leefstijloptie past het beste bij mij?