BioCircuit (beste keuze)

Wat jouw fitnessdoelen ook zijn, met het Bio-circuit™ behaal je ze sneller en beter. De volledig begeleide programma’s leveren een spannende trainingservaringen in minder tijd.

GRATIS PROEFLES

Medifit-Healthclub biedt een nieuwe manier van fitness voor inwoners van Drunen, Elshout, Nieuwkuijk en Vlijmen. Bio-circuit, hét alternatief voor de normale fitnesstraining  is de verbeterde versie van de Milon Cirkel en de eGym training. Behaal je doelstelling al met 2 keer per week 30 minuten trainen. Wil jij juist starten met sporten, afvallen of sterker en fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan is het BIO-Circuit iets voor jou!

Het BIO-circuit bestaat uit 12 volautomatische toestellen die worden aangestuurd door jouw persoonlijke sleutel of telefoon. Jouw trainer zal eenmalig met nauwkeurigheid alle instellingen goed zetten welke worden onthouden door deze slimme apparatuur. Vanaf jouw tweede rondje BIO-circuit kun je gewoon gaan zitten en bewegen dus! Afhankelijk van jouw doelstelling zal jouw trainer een passend trainingsprogramma voor je instellen, de apparatuur zal ervoor zorgen dat je dit perfect blijft uitvoeren. 

De training zal in principe bestaan uit twee rondjes van 15 minuten. 6 krachtoefeningen de fiets en de crosstrainer. Iedereen draait gelijk door dus je zit elkaar nooit in de weg. Dus wil jij maximaal resultaat of heb jij weinig tijd of  gewoon geeen zin om veel tijd te investeren in beweging dan is dit echt iets voor jou!

Dit vind je ook leuk

Aanvraagformulier proefles