Wat bedrijven zeggen over ons..

Vera gaf een leerzame en interactieve vitaliteitsworkshop en bootcamp op locatie in Rhenen voor de medewerkers van PinkRoccade als onderdeel van de vitaliteitsweek en teambuilding Lees hieronder wat zij erover zeggen.

"Wij kijken terug op een inspirerende lezing van Vera. Waarin zij ons meenam van de effecten van voeding, het belang van beweging en voldoende slaap. Dit alles heeft impact op hoe je voelt en presteert. Mooi om te zien binnen ons team dat een aantal collega’s met deze topics aan de slag zijn gegaan en de effecten ook merken."

 

Tijdens de vitaliteitsweek van Janssen Packaging heeft Vera een interactieve workshop gegeven over vitaliteit op de werkvloer. Wat kunnen medewerkers doen om samen fitter te worden? En hoe ga je dit als team aanpakken in de praktijk? Lees hier wat de medewerkers van Janssen Packaging hebben gehad aan de handvatten van Vera en wat er sindsdien verandert is op de werkvloer.

"Vera heeft mij en de collega's van Janssen Packaging, op een hele leuke en praktische manier, tips gegeven om actief met onze gezondheid aan de slag te gaan! Het was ook voor mij, iemand die toch al veel met voeding en gezondheid bezig is, heel interessant omdat je weer even met je neus op de 'echte' feiten wordt gedrukt. Ik ben naar aanleiding van de presentatie ook direct weer aan de slag gegaan met het actief bijhouden van mijn voedselinname en daarnaast heb ik ook m'n training iets aangepast."

 

 

Dit vind je ook leuk