Maikel

Mijn naam is Maikel Beenakkers en per 1 mei 2024 ga ik als clubmanager deel uitmaken van het team van Medifit- Healthclub. Naast het aansturen van zal ik zelf ook als o.a. personal trainer, voedingsdeskundige en/of (groepsles)instructeur te werk gaan en mijn kennis en ervaring gaan inzetten om onze leden te begeleiden naar de beste versies van zichzelf.

Ik ben in december 1986 geboren in Etten-Leur, ook ben ik daar opgegroeid en ik woon er nog steeds. Al van jongs af aan is sport een niet weg te denken onderdeel van mijn leven. Al vanaf m’n 5e levensjaar en nog steeds ben ik elke zaterdag te vinden op het voetbalveld en daarnaast heb ik door de jaren heen ook sporten als zaalvoetbal, fitness, hardlopen, (kick)boksen, fietsen, zwemmen, tennis, padel, darten enz. beoefend.

In 2008, na het afronden van mijn sportopleiding het CIOS, ben ik gaan werken in de sport-/fitnessbranche. Ik begon als fitnessinstructeur en ben daarna uitgegroeid tot groepsinstructeur (Rpm, Body Pump, Spinning, Freestyle lessen), small group en bootcampinstructeur, gewichtsconsulent en sportmasseur. Ook het geven van (kick)bokslessen, gymlessen en het trainen van sportteams zijn mij niet vreemd, maar mijn passie ligt zonder twijfel bij de personal training. In 2012 ben ik hier mee begonnen en 8 jaar later werd ik zelfs benoemd tot de nummer 4 van Nederland.

Mocht je benieuwd zijn naar wat ik voor jou kan betekenen of wil je gewoon een gezellig praatje maken, spreek me maar aan dan zien we elkaar snel!