COOL programma GLI

Heeft u overgewicht BMI 25+(en risicofactoren*) of ernstig overgewicht BMI 30+ (obesitas)? U kunt uw BMI berekenen door je gewicht (in kilogram) te delen door je lengte (in meters) in het kwadraat, dit is uw BMI. Dan kunt u uw gezondheid verbeteren door te werken aan een gezondere leefstijl. Dit kan door deel te nemen aan het leefstijlprogramma COOL (COaching Op Leefstijl) onder leiding van onze geacredditeerde leefstijlcoach Vera.

Uw leefstijl bevat alle factoren rondom uw dagelijkse gedragingen en manier van leven. Zelfstandig werken aan een gezondere leefstijl kan lastig zijn, door deel te nemen aan het leefstijlprogramma krijgt u de juiste handvaten en ondersteuning die nodig zijn voor een duurzame verandering.

Wat is een Gecombineerde leefstijlinterventie?
Een gecombineerde leefstijlinterventie is een programma waarbij aandacht wordt besteed aan voeding, beweging, slaap, in- en ontspanning en het veranderen van uw gedrag. Het doel van deze interventie is het verminderen van het gewicht, verbeteren van de gezondheid en een hogere kwaliteit van leven bereiken.

Het COOL programma staat voor COaching Op Leefstijl en is een 2 jaar durend leefstijlprogramma dat bestaat uit 8 individuele gesprekken en 16 groepsbijeenkomsten. Voor deelname aan het programma wordt uw motivatie getoetst door de leefstijlcoach, waarmee u vervolgens persoonlijke doelen gaat stellen. Gedurende de looptijd van het programma heeft u zelf de regie in handen en gaat u op uw eigen manier onder beleiding werken aan de gestelde doelen.

Waar en wanneer

De locatie van de bijeenkomsten is bij Medifit Healthclub, James Wattlaan 9 te Drunen. Voor informatie over de start van de volgende interventie kunt u contact opnemen. Bellen naar 0416-316105 of vul onderstaand contactformulier in.

Aanmelden

Denkt u in aanmerking te komen voor deelname? Neem dan contact op met vera@medifit-healthclub.nl of uw huisarts voor een doorverwijzing.

 *verhoogd risico op hart en vaatziekten, gestoorde glucose (nuchter),diabetes mellitus type 2, met verhoogde buikomvang (≥ 102 cm bij mannen en ≥ 88 cm bij vrouwen), slaapapneu en/of artrose.

Dit vind je ook leuk

Welke leefstijloptie past het beste bij mij?