Sterker worden

Zonder spiertraining nemen de spieren in kracht en omvang af naarmate we ouder worden. Door inactiviteit kan iemand van twintig jaar een kilo spieren per jaar verliezen. Na de leeftijd van zestig kan deze afname verdubbelen. Met regelmatige spiertraining kun je dit verlies tegengaan en zelfs opnieuw spiercapaciteit opbouwen.

GRATIS PROEFLES

Met meer spiermassa verbrandt het lichaam meer calorieën. Ook in rust. Het lichaam verbruikt nou eenmaal weinig energie voor slap vet. Een kilo extra spierweefsel betekent dat je calorieënverbruik stijgt met 30 tot 50 procent. Per dag! Spiertraining is een sterk onderschat hulpmiddel om je gewicht onder controle te krijgen.

Met een persoonlijk beweegprogramma helpen we jong en oud om op de juiste manier te trainen. Afhankelijk van de doelstelling krijg je ook een advies hoe vaak je moet trainen per week voor het gewenste resultaat. 

Verbeter jouw algehele fitheid bij Medifit Healthclub. Dé plek voor fitness, groepsfitness, personal training en meer in Drunen, Waalwijk, Vlijmen, Nieuwkijk en Elshout. Stel niet langer uit, start met jouw Proefweek Fitness.

Dit vind je ook leuk

Aanvraagformulier proefles