Spinningmarathon

Spin mee voor park Dillenburg in Drunen en houd Drunen hiermee in beweging! 

Op zondag 10 november organiseren we een drie uur durende Spinningmarathon voor park Dillenburg in Drunen. We staan helemaal achter het plan om samen Drunen in beweging te houden. Met maar liefst 45 fietsen hopen we een fanastisch bedrag op te halen die we kunnen overhandigen aan stichting Dillenburgpark.

SPORTAUTOMAAT
Stichting Dillenburgpark maakt zich hard voor het realiseren van een ontmoetingsplek voor jong en oud waar sport en ontspanning centraal staat. Een fantastisch initiatief van een fanatieke club mensen die hier de schouders onder zetten. Iedereen kan straks gebruik maken van deze bijzondere plek. Wij gaan ons inzetten en proberen een grote bijdrage te leveren aan de sportautomaat die er moet komen. Hieruit kan iedereen (ja, jij ook) sportmateriaal lenen en gebruiken in het park, hoe fantastisch is dat! kijk ook eens op Dillenburgpark

Wat mag je van ons verwachten?
Uiteraard zijn wij achter de schermen hard bezig om jou te voorzien van een overgetelijke rit! Met alle Spinninginstructeurs zorgen we ervoor dat het je deze ochtend aan niets ontbreekt! De allervetste beats, een gave zaal, versnaperingen voor, tijdens en na de marathon en een aangeklede, motiverende zaal in het thema JUNGLE.😃

We spinnen deze dag zonder het systeem zodat je optimaal kunt genieten van de marathon en niet te prestatiegericht aan het spinnen bent. Voor de liefhebbers beschikken alle fietsen natuurlijk ook over realt time info mbt de prestaties.

Wat verwachten we van jou?
Naast de gezelligheid en energie die we van je gewend zijn, hopen we dat ook jij je best doet om jezelf te laten sponsoren. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we een fanastisch bedrag kunnen doneren.
Meedoen kan, per deelnemer betaal je 50 euro. (let op: dus niet per fiets) en we hopen natuurlijk op veel meer.. 🤪

De inschrijvingen zijn per direct geopend. Let op: het is (nog) niet mogelijk om een fiets of rijnummer te reserveren. Hier volgt later meer informatie over.
VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN OM EEN PLAATSJE TE RESERVEREN. JE GAAT HIERMEE OOK DE AFSPRAAK AAN OM MINIMAAL € 50,- AAN SPONSORGELDEN IN TE BRENGEN. Sponsorformulieren om vrienden, familie en collega's te jou laten sponsoren zijn verkrijgbaar bij Medifit aan de receptie.

Spinningmarathon