Nieuwe Spinning bike's

27 juni worden de nieuwe Spinning bike's geleverd....
i.v.m. de levering van de nieuwe Spinning fietsen komen de lessen van woensdagavond 26 juni en donderdag 27 juni de hele dag te vervallen. Wij zullen in deze korte tijd de zaal wat upgraden en de nieuwe fietsen installeren. Wij hebben er voor gekozen om het Group Cycle concept van Technogym te gaan introduceren. (Met pijn in ons hart nemen we, voor nu, afscheid van SPIVI)

Om in de toekomst jouw plekje in de les te reserveren heb je een *Technogym account of Mywellness account nodig, we nemen dus ook afscheid van de SPIVI-app.

De kans is groot dat je al in het bezit bent van een Technogym account maar daar kom je snel genoeg achter bij het inloggen. (je krijgt dan de melding dat deze account al bestaat) Wanneer je het wachtwoord niet meer weet dan kun je simpelweg op wachtwoord vergeten klikken.

Ga dus snel naar jouw app of play store en download de Technogym app. Na het inloggen kun je helemaal onderaan je scherm het tabblad groepslessen aanklikken en daarna jouw Spinningles opzoeken. Het boeken wijst zichzelf.

Het is mogelijk om alleen de Spinninglessen in beeld te krijgen, dit kun je instellen met de filters bovenin.

Vrijdagmiddag 28 juni zal Michel een try-out les geven om de eventuele kinderziektes uit het systeem te halen, je bent van harte welkom! Deze les is nu al boekbaar in de Technogym of MYwellness app

*Een Technogym account is hetzelfde als een Mywellness account. Binnen afzienbare tijd zullen wij met de hele club overstappen van de Mywellness app naar de Technogym app.

FTP instellen
Ben je al een ervaren Spinner en heb je een FTP?
Lees dan HIER hoe je deze in kan stellen in de MYwellness of Technogym app