Fit op vakantie tips

1) Water
Water drinken is belangrijk en al helemaal in de zomer, zet een mooie kan water in het zicht. Je kunt hem ook opleuken door er verschillend fruit, komkommer, munt of gember in te doen dit geeft een heerlijk gezond gevoel.

2) Gezond ontbijten
Vaak beginnen we op vakantie de ochtend al met harde broodjes, crossaintjes, jus d orange en zoetigheid, hierdoor heb je vaak gedurende dag alleen maar meer trek in ongezonde keuzes. Probeer de dag goed te starten met een gezond ontbijt, zoals yoghurt met volkoren producten en fruit. 

3) Gun jezelf af en toe wat lekkers
Gun jezelf tijdens je vakantie ook wat lekkers, ontzeg jezelf niet te veel. Als je twee weken per jaar vakantie hebt blijven er nog 50 weken over om streng voor jezelf te zijn. Ga dus gewoon lekker genieten! En daarna gelijk weer die stok achter de deur om te komen sporten (en wegen…?;))

Te veel druk op de ketel in het dagelijks leven en stress rondom afvallen en je figuur zorgen er ook nog eens voor dat de resultaten beduidend minder zullen zijn. Ontspannen op vakantie gaan en even de dagelijkse hektiek achter je laten kan er zomaar voor zorgen dat je zelfs op vakantie zomaar wat kilo's af gaat vallen. Laat je dus niet helemaal gaan op vakantie maar lees ook punt 3...... aan jou om de balans te vinden.