New Releases

Het laatste kwartaal van het jaar staat weer voor de deur! En dat betekent dat het tijd is voor de 'new releases'! Tijdens de new releases lanceren we de nieuwste lessen van de Bodypump, XCORE, BRN, Bodybalance én Bodyattack. De nieuwe moves op de beste beats met de allerleukste instructeurs samen op het podium! 

Wanneer?
Zaterdag 5 en zondag 6 oktober! Tijden vind je in de app. De lessen zijn boekbaar vanaf 22 & 23 september.

Thema:
Medifit United. Want dit jaar bestaan we namelijk 20 jaar! Dus laten we onszelf verenigen tijdens deze editie van de new releases.

Hoe?

Tijdens deze release hebben we twee verschillende opties. Namelijk de LIGHT & XTREME.

Light:
Deze les is toegankelijk voor iedereen en is een combinatie van de beste kracht nummers van  BODYPUMP, XCORE, BRN en attack. Uiteraard ook een paar conditionele tracks en bovenal meer aandacht voor techniek. Want wist je dat je zoveel meer uit je groepstraining kunt halen als je op de juiste manier de oefening uitvoert? Deze les is geschikt voor iedereen en ideaal om kennis te maken als je één of meerdere programma's nog niet hebt gevolgd. 

Xtreme
Een 60 minuten lang durende de workout. Alleen de echte knallers van de BRN, XCORE, Body Attack en BODYPUMP komen voorbij. Let op: geschikt als je de lessen al volgt.
Deze les is niet geschikt voor beginners of als je nog niet bekend bent met 2 of meerdere programma's. 

We gaan er sowieso een feestje van maken en beloven dat je zowel met zweet als een grote glimlach op je gezicht naar huis gaat! Na de les kletsen we graag nog even met je na onder het genot van een lekker (gezond) hapje en een drankje!

Doe je mee?