Werkwijze

www.mywellness.com
Het online aanbod van Medifit-healthclub is groot en bestaat uit twee verschillende afdelingen. De MYwellness afdeling is voor alle leden toegankelijk en altijd en overal bereikbaar via de MYwellness APP. In de MYwellness APP zie je jouw activiteitennivo, trainingsschema, lichaamsmetingen en heb je toegang tot ons actuele roosteroverzicht op de club. Ook het on demand aanbod en live stream lessen zijn hier te resreveren. Na de 1e intake in de vrije fitness zal jouw trainer een uitnodiging mailen om het account aan te maken. Welkom in de wereld van MYwellness waarin de mogelijkheden oneindig zijn. Ben je nu al enthousiast dan kun je hier al een account aanvragen.

Voor wie net een stapje verder wil op het gebied van coaching en begeleiding is er MY365
Met een dreamteam van Personal Trainers, voedingsdeskundigen en gepassioneerde lesgevers binnen ons bedrijf miste we nóg iets in ons aanbod. Door de sluiting van onze sportcentra tijdens de eerste lockdown van COVID-19 kwamen we er snel achter dat het online coaching was dat we misten. Het omschakelen van 'offline' sportschool naar 'online' was uiteraard een hele uitdaging omdat we perfectionistisch zijn en dezelfde kwaliteit willen bieden zoals in de sportschool. Telefoongesprekken, mails, het controleren of workouts gedaan zijn maar met als resultaat dat doelstellingen ook werden behaald. A new kid has born…

Coaching gaat zoveel verder dan 2 workouts per week en is zoveel meer dan een alleen een voedingsprogramma. Dus vanaf nu bundelen we al onze krachten om ook online te coachen; voor zowel leden als niet leden van Medifit. Want we kijken naar jou als individu. Welkom bij Myfit365 Welk programma is op jouw lijf geschreven?

Myfit365, dé online afdeling van Medifit-Healthclub. En ook bij Myfit365 draait alles om passie. Om mensen te helpen op het gebied van voeding en bewegen door middel van online coaching. Wij weten dat niet makkelijk is om een doel te behalen, dat je in bepaalde ‘fases’ in het leven zit en je vaak (te) lang nadenkt voor je de eerste stap richting een fitter leven zet. Doordat we in alweer 16 jaar duizenden mensen hebben geholpen naar een fitter leven, doelstelling en nieuwe mindset kun je er van op aan dat wij er niet van uit gaan dat ieder lichaam, ieders verhaal en mindset hetzelfde is. Maar dát maakt nou juist ons werk zo leuk! En wat een droom die uitkomt, wij kunnen vanaf nu onze passie, kennis en kracht met heel Nederland delen. Hoe mooi is het dat we nu nog meer mensen kunnen helpen naar een fittere versie van zichzelf?

Welk programma past bij jou?

Maak gratis kennis

Cookie instellingen