Visie / werkwijze

Bij Medifit-Healthclub staan we voor service, kwaliteit, enthousiasme in een schone en fijne sportomgeving. Ons doel is om mensen te helpen om doelstellingen te realiseren. Met meerdere on- en offline disciplines zoals voeding, yoga, fitness, wellness, groepstrainingen, bedrijfsfitness, Spinning, outdoor, fysiotherapie, personal training en vooral heel veel coaching kunnen we veel mensen helpen in de behoefte om een fitter mens te worden. 

Dagelijks zijn wij bezig met vraag en aanbod. Zo houden we bijvoorbeeld nauwlettend in de gaten welke lessen druk zijn, wat er ontbreekt en grijpen in waar nodig. Met maar liefst 100 uur aan groepstrainingen per week, 4 personal trainers en meer dan 10 enthousiaste, kundige en sportieve trainers is het ons streven om van onze regio een fitte regio te maken. 

Kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking en laat je adviseren wat het best bij jou past. Want ieder lichaam en ieder persoon heeft een ander verhaal en wij zijn benieuwd wie jij bent en hoe we jou kunnen helpen. 

Wij hebben er zin!

Cookie instellingen