Benodigdheden 4 personen
- Knorr Hollands Stoofpotje
- 350gr zalm
- 250gr champignons, gesneden in plakjes
- 2 preien
- 16 st snack tomaatjes
- 130 gr (uitgelekt) en gesneden groene olijven
- Bieslook
- Basilicum
- Viskruiden, natrium arm
- Eikenblad sla melange
- Pittige rauwkost Je mag natuurlijk ook kiezen voor ijsbergsla, Rucola of iets anders ☺️)
Verwarm een pan met een klein beetje boter en leg de zalm in de pan op middelhoog vuur. Bestrooi de vis met viskruiden, bieslook en basilicum naar smaak. Snijd de prei, champignons en de snack tomaatjes in plakjes. Na ong 15min draai je de vis om, en snijd je de zalm, in stukjes en gooi je de champignons, prei het Hollands stoofpotje van Knorr erbij en breng al roerend lichtjes aan de kook. Zet daarna op laag vuur en laat het voor ong 15min zo staan, en roer zo nu en dan goed door.
Gooi pas aan het eind de tomaatjes en de groene olijven erbij. Verdeel de salade over de borden en schep hier het stoofpotje bij☺️ eetsmakelijk 🤗