Transformation

Of je nou wil afvallen in gewicht, juist wil aankomen in spiermassa, fitter en sterker wil worden of juist meer grip op je leven en gewoontes wil, het 'transformation program' is de eerste stap naar jouw transformatie.

Denk je aan sporten? Ga dan sporten. Investeer in jezelf en ben deze zomer nog in shape.

Transformation

Het programma is de start naar de rest van je leven. Het is het enige programma dat speciaal is ontworpen om jouw fysieke en mentale doelstelling(en) te behalen. Een uniek programma waarbij je optimaal en professioneel wordt gecoacht op het gebied van training, voeding, mindset en leefstijl. 

In 8 weken werk je 5 dagen per week aan zowel je fysieke als mentale gesteldheid. Door middel van op maat gemaakte trainingsprogramma's (voor thuis en op de sportschool) én wekelijkse coaching sessies werken we naar het lichaam en doel die jij wil behalen. 

Hoe zou het voor je zijn?

  • Als jij binnen 2 maanden lekker in je vel zit?
  • Als jij je woorden omzet in daden? 
  • Als wij dit samen met jou doen?
  • Als wij jouw stok achter de deur zijn? 
  • Als je heel doelgericht aan de gang gaat en niet na 3 dagen weer stopt?

Wat krijg je tijdens het transformation program?

 
Intake gesprek (40 minuten)
 
Wekelijks coachgesprek (op de club of via zoom)
 
Trainingsschema('s) op maat 
 
100% commitment = 24/7 chatfunctie met je coach beschikbaar
 
Toegang tot workout video's voor transformation program
 
Gepersonaliseerd voedingsplan 
 
BONUS 1: Resistance bands 
 
BONUS 2: Gratis werkboek 
 
BONUS 3: Wekelijks een transformation groeps workout op de club 
 
BONUS 4: Transformed t-shirt om met jouw overwinning te pronken

Intakegesprek

Voordat je van start gaat met jouw transformatie programma starten we met een uitgebreid intakegesprek. TIjdens dit gesprek zoomen we in op je huidige gezondheid en vitaliteit. Oftewel: op welke vlakken ondervind jij hinder? Medisch, fysiek en/of mentaal? Dit is voor iedereen anders, maar enorm belangrijk. Stap 2 is het vaststellen van jouw doel(en). Samen met jou maken we dit concreet. Door het doel in stapjes op te splitsen maken we er een overzichtelijk, actiegericht en 'klein' behapbaar doel van. 
Naast het doel op zich besteden we ook aandacht aan de 'waarom' van het doel. Waarom is dit jouw doel? En wat motiveert je hierbij? 

100% commitment 

Je werkt samen met een oprechte, betrokken coach die net zo gretig is als jij. Eén van de coaches staat voor je klaar en helpt je met het bereiken van je persoonlijke doel(en). Wij zetten ons volledig in en verwachten dit ook van jou, zodat we samen jouw doel kunnen bereiken. Speciaal voor dit programma hebben wij een 24/7 chatfunctie in de app. Dit betekent dat jij dus altijd een beroep kunt doen op jouw coach.
 

Kosten

Het programma duurt 8 weken en is inclusief intensieve sportbegeleiding, voedingsbegeleiding en 100% commitment. Het programma kost eenmalig 299,- euro (indien je al lid bent van Medifit-Healthclub komt je huidige contributie in die periode te vervallen). De eerste 30 deelnemers ontvangen een korting van maar liefst 15%!
 

Denk jij aan sporten, ga dan sporten! Vul hieronder jouw gegevens in voor alle (start)informatie. 

Transformation programm

Cookie instellingen