#sportscholenopen

ACTIE #SPORTSCHOLENOPEN
 
 
Beste clubleden,
 
Zoals u weet moesten wij de deuren van ons sportcentrum met ingang van 15 december wederom sluiten. Inmiddels zijn wij ruim 3 maanden verder en is er nog onvoldoende zicht op heropening op korte termijn. Op 2 maart gaan waarschijnlijk de middelbare scholen en de kappers weer open. Onze branche, die een essentiële bijdrage levert aan de preventieve gezondheidszorg en de vitaliteitsmotor van Nederland is, wordt volkomen genegeerd. Deze stilte willen wij op een positieve manier doorbreken. Wij zij geïnspireerd door de Belgische campagne van afgelopen weekend (10.000 km voor 10.000 levens), die geweldig succesvol is geweest en veel media aandacht heeft opgeleverd.
 
Onze overkoepelende fitnessorganisatie - Exclusieve Sportcentra - heeft op maandag 22 februari jl. een paginagrote advertentie geplaatst in NRC om aandacht te vragen voor u en de overige 3 miljoen klanten van sportscholen, die nu stilzitten. Juist u weet hoe belangrijk bewegen is voor een betere conditie, een betere weerstand en een beter leven. Daarom bent u ook lid bij ons.
 
Stilzitten is geen optie!
 
Met collega fitness ondernemers spraken wij af iets van ons te laten horen. Elke dag dat sportscholen gesloten blijven is een gemiste kans om leefstijl te verbeteren en de levensverwachting te verhogen. Bewegen is essentieel; de impact van niet sporten en bewegingsachterstand is enorm.
 
Ons doel is dan ook om op zaterdag 27 februari 2021 van 09:00 uur tot 13:00 uur u de mogelijkheid te bieden buiten een training te doen om aandacht te vragen voor de noodzaak van heropening van de sportscholen. 
 
Vindt u ook dat wij zo snel mogelijk weer open moeten?
 
Kom dan zaterdag 27 februari een half uur sporten. Wij bieden buiten de mogelijkheid om met zoveel mogelijk deelnemers in roulatie een vuist te maken voor heropening van de sportclubs in het belang van de volksgezondheid. Uiteraard zullen tijdens deze dag alle corona maatregelen in acht worden genomen.
 
Kijk snel in de mywellness app om een training te reserveren!

leuk om jou weer te zien!

Cookie instellingen