Rowing Challenge

De Roeicompetitie is gewijzigd.......

Doe mee en maak kans op leuke prijzen!

Van maandag 29 november tot en met vrijdag 31 december 2021 strijden Medifit leden tegen elkaar om de meeste en/of snelste roeikilometers. 

Tijdens de Rowing Challenge word je uitgedaagd om zoveel mogelijk meters te roeien én om zo snel mogelijk 100 of 500 meter te roeien. Waarschuw de instructeur wanneer je de uitdaging aangaat en jouw tijd wil noteren.

Er zijn drie competitie-elementen:

De klant met het meeste aantal geroeide meters.

Alle geroeide meters worden tijdens de competitieperiode bijgehouden en bij elkaar opgeteld. De klant die de meeste meters heeft afgelegd, wint de Rowing Challenge competitie en daarmee de hoofdprijs! Gedurende deze weken telt echt iedere meter op de roeier! Dus alle beetjes helpen, je doet wel mee toch?! Je kan dit eventueel ook bijhouden in ede SKILLrow app!

 

De individuele deelnemers met de snelste tijd over 500 of 100 meter, onderverdeeld in de categorieën man en vrouw.

Denk jij de snelste roeier te zijn? Roei de andere deelnemers er dan uit!  Je ziet op de tv in de fitness op welke plek in het klassement je staat met jouw prestatie. (mits je in de top 5 staat)

De instructeurs in jouw sportcentrum kunnen je helpen met het instellen van de roeimachines en je tips en advies geven voor de beste roeitechniek.

* Hoofdprijs snelste tijd 100 meter: 5x Medifit ontbijtje
* Hoofdprijs snelste tijd 500 meter: setje resistance bands
* Hoofdprijs meeste aantal geroeide meters: 6 x 30 minuten Personal training sessies

Go for it!

Cookie instellingen