Leefstijl SWITCH challenge!

Wat gaan we doen?
In de maand januari gaan we je uitdagen e extra motiveren om gezond te leven! We starten op zaterdag 1 januari met een leefstijl SWITCH challenge. De hele maand januari zit bordevol dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse uitdagingen om jouw leefstijl te verbeteren. Want na al het lekker eten tijdens de feestdagen ben je vast en zeker toe aan een gezonde start van 2022.

We merken dat veel mensen geneigd zijn om direct te starten met een streng (crash) dieet, wat zelden een goed en blijvend effect heeft. Met deze challenge werk je op een gezonde en haalbare manier aan een gezondere leefstijl! 

Wat kun je verwachten?
Iedere dag open je een video waarin wij  je opdrachten geven rondom de challenge. Hierin vertellen we je precies wat de uitdaging is. Wij geven je tips over gezond eten, stimuleren je om meer te bewegen, laten je nadenken over jouw persoonlijke doelen en geven je een boost aan enthousiasme en motivatie. Ideaal dus om de december-kilo’s kwijt te raken, of om een start te maken met een gezondere leefstijl.

Doe jij mee? Daag je vrienden uit!
Ik ben heel benieuwd of jij mee doet! De challenge is voor iedereen, of je nu een man van 90 bent of een jonge meid van 18. Het lijkt ons ook leuk als we allemaal onze vrienden en familie uitdagen om mee te doen. Weet jij iemand die graag iets gezonder zou leven? Wijs hem/haar dan op de challenge!

Aanmelden kan heel eenvoudig via de Mywellnessapp óf wanneer je geen lid bent via onderstaand formulier. Wij nodigen je dan uit in onze app voor deze challenge. 

Lifestyle SWITCH challenge!

Cookie instellingen