Het laatste nieuws

Op 12 januari heeft de overheid besloten de lockdown in de bestaande vorm te verlengen tot 9 februari. Dit kwam voor niemand als verrassing. Dat het ook voor onze branche een zware domper is mag duidelijk zijn. Gelukkig steunen onze leden ons en kunnen we zo ons volledige team, wat "gewoon volledig aan het werk is'" blijven doorbetalen. We hebben natuurlijk maar 1 gezamenlijk doel en dat is zorgen dat we straks wanneer we weer open mogen onze favoriete sportplek weer kunnen bezoeken. Samen komen we er wel!   
*Nieuwsbrief 13 januari

-----------------------------------------------------------------

De overheid heeft besloten om ook de sportscholen tot dinsdag 19 januari 2021 te sluiten. Op 15 december is er een informatiemailing uitgegaan naar al onze leden. Deze nieuwsbrief is te lezen op de medifit-app en deze website.
*Nieuwsbrief 15 december

Kijk nu alvast op de MYwellness APP en schrijf je in voor onze LOCKDOWN CHALLENGE, naast een gespierd en fit lichaam zijn er ook fantastische prijzen te winnen.... het mooie is dat jij ook je vrienden familie en collega's kan motiveren om mee te doen, gewoon gratis! Meer info volgt.....We starten de 19e, maak jij jouw introducees alvast warm?! 

Cookie instellingen