Fitness na 19 januari 2021

Welkom terug!

Inmiddels zijn we weer gewend aan het samen binnen sporten. We zijn trots op onze leden om hoe iedereen omgaat met de regels en de veiligheid van een ander. Wij hopen net als ieder ander dat het 'normale' leven weer stap voor stap kan worden opgepakt. Tot die tijd dienen wij ons aan de richtlijnen te houden; uiteraard maken we het gezellig en persoonlijk zoals je van ons gewend bent maar ieders gezondheid staat bij ons voorop.
Wij hebben de afgelopen periode ook gebruikt om de fitness te upgraden. Er is extra afzuiging geplaatst en de huidige airco is aangepast, geen recirculatie maar alleen met verse buitenlucht koelen. 

Wij laten 28 deelnemers tegelijk in de fitnessruimte (360m2), hiermee kunnen we de anderhalve meter 100% waarborgen.
Op ma, woe en vrij. tussen 11:00 en 13:00 reserveren wij de club voor de "risicogroepen" we laten dan slechts 15 sporters toe. Nog meer afstand en veiligheid dus.
Tijden kun je ieder kwartier inboeken in de Mywellness APP, er zijn dus max 7 starters per 15 minuten
Voor je komst, vul je de gezondheidsverklaring in (link vind je in de app) en dien je alle vragen met nee te hebben beantwoord. Heb je één of meerdere vragen met 'ja' beantwoord, ben je (nog) niet welkom
Kom maximaal 5 minuten voor aanvang van je training, maar het liefst precies op tijd!
Volg de bewegwijzering/ routing in het hele sportcentrum, overal eenrichtingsverkeer.
De kleedkamers zijn alleen toegankelijk voor het toiletgebruik. Er kan dus nog géén gebruik worden gemaakt van de sauna, douches en lockers. Neem géén spullen mee naar binnen; Er zijn slechts beperkt lockers beschikbaar.

Het is belangrijk dat je altijd je sleutel of pasje gebruikt om in te loggen!
Heb je een speciaal verzoek of een opmerking dan kun je ook altijd bij ons terecht.

Doe de healthcheck

Cookie instellingen