Battle of the sexes

Bring it on


Wij vragen onszelf af, wie zijn er sportiever thuis? De mannen? Of toch de vrouwen? Het is niet makkelijk om thuis in beweging te blijven maar je kunt jouw team natuurlijk niet in de steek laten. Want laat jij de mannen zo makkelijk winnen? Of laat jij jezelf de vrouwen het er een jaar lang inwrijven dat je hebt verloren? ;-)

Deze battle heeft als doel om iedereen lekker in beweging te houden. En uiteraard zijn we allemaal een beetje gevoelig voor competitie; dus doe met ons mee!

Anders dan andere challenges gaat het nu enkel en alleen om de workouts die je live via Facebook met ons meedoet. Op een willekeurig moment in de les worden de deelnemers (mannen en vrouwen) geteld. In totaal geven we 5 live workouts per week. In de Mywellnessapp vind je de lestijden en type workout. 

Hieronder wat spelregels:
 
duur
de battle duurt 2 weken. (25 januari t/m 8 februari)
 
Inhoud workouts
De workouts zijn fitness gerelateerd. Iedere workout wordt door een man én vrouw gegeven. Na iedere workout is er nog een challenge tussen de instructeurs voor bonus bolletjes om zo wellicht nog te kunnen winnen.
Registratie
Je kunt dus iedere live workout meedoen om jouw team te ondersteunen. Iedere workout en deelnemer telt dus. De deelnemers worden op een willekeurig moment gecheckt tijdens de live les. De les later doen mag, maar telt niet meer mee voor de registratie.
 
Prijs
Er wordt een leuke prijs verloot onder het winnende team. Let op: je dient je wel aan te melden voor de battle in de Mywellnessapp.
 
On demand
Er kan een workout voor 1 dag zichtbaar worden gemaakt. Per deelnemer wordt maar 1 bolletje in de vaas gedaan.
Het heeft dus geen zin om de workout vaak achter elkaar te doen.
 

Instructors Challenge


Na iedere live workout wordt er een challenge gedaan tussen de instructeurs. Door middel van een dobbelsteen wordt bepaald
wat de winnende instructeur wint. Het kan zomaar zijn dat de tegenpartij er dus alsnog met de winst vandoor gaat! 


Een van de instructeur dobbelt voor de challenge. De instructeur die de battle wint, wint dus het gegooide getal als prijs. Zie hieronder de prijzen per getal:

1. Aantal deelnemers van je eigen team worden verdubbeld
2. +5 bolletjes 
3. Je krijgt 1 extra bolletje
4. -4 bolletjes voor de tegenpartij
5. +2 bolletjes 
6. Alles of niks. De winnaar krijgt alle deelnemers van de dag.

De battles zijn iedere dag verschillend. Wat dacht je van een plank challenge? Balans challenge? Of de last man standing?In de Mywellness app vind je het lesrooster. Hier zie je ook welke instructeurs het tegen elkaar opnemen tijdens de live les. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in, tussen de collega's leeft het al enorm kunnen we je melden ;-)

Maar zeg nou zelf, we weten allang wie er gaan winnen........ ;-)
 
Cookie instellingen