Lesrooster

H.I.I.T.

  • vrijdag
  • 09:00 - 09:30
  • Matgedeelte circuitruimte
  • Instructeur: Koen
Doe zelf altijd een goede (10 minuten cardio)warming-up alvorens deze workout te starten!!
H.I.T.T. is een 30 min durende small group training waarbij je in kleine groepjes onder begeleiding van een motiverende coach het maximale uit je training gaat halen. Spierkracht en uithoudingsvermogen zullen in deze les afwisselend aan bod komen. Zo heb je in 30 minuten tijd een intensieve total body workout.
Iedereen kan in deze les zijn eigen niveau bepalen maar toch tot het uiterste gaan. Door deze les wekelijks of twee maal per week te volgen kun je snelle sprongen maken in het verbeteren van je uithoudingsvermogen en spierkracht. H.I.I.T is ook zeer geschikt als vetverbrander, door de hoge intensiteit tijdens de les is de naverbranding des te hoger en zul je goede resultaten boeken.

De les bestaat uit een klein groepje deelnemers en zal gegeven worden in de circuitruimte. Er wordt gebruik gemaakt van allerlei attributen zoals ballen, dumbells, TRX, halters of je eigen lichaamsgewicht. Door de coach en de andere deelnemers wordt je extra geprikkeld en gemotiveerd om net even dat extra stapje te zetten.

Door de hoge intensiteit adviseren wij deze les maximaal 2 maal per week te volgen.

Durf jij het aan?
Tot snel!