Topclub !

Medifit Healthclub is fijne club om te sporten. Maar ook zeker in de afgelopen Corona-periode is gebleken dat het topteam dat daar werkzaam is, er alles aan doet om iedereen in beweging te houden. Niks is ze teveel, livelessen, lessen on demand, challenges, programma voor thuis op jou afgestemd en nog meer. Iedere keer wordt er weer iets nieuws verzonnen om je in beweging te krijgen.
Ik vind sporten heerlijk om te doen en hoef eigenlijk geen motivatie om te beginnen maar het aanbod van Medifit is normaal al enorm, in de lockdown is het helemaal uitdagend.
Zo heb ik in de lockdown al lessen gedaan waar je me normaal niet zou tegenkomen in de les op de sportschool, superleuk om te proberen, zonder dat je meteen in een volle les staat.
Ook het contact tijdens de lockdown is prettig, ze zijn oprecht geïnteresseerd in hoe het met je gaat en of je toch zeker wel genoeg beweegt
Ik sport zeker evenveel als normaal maar misschien nog wel meer, alleen anders. Uiteraard mis ik ook de gezelligheid om met andere mensen te sporten en iedereen live te zien maar het is nu eenmaal niet anders.
Dankjulliewel Team Medifit, jullie zijn toppers, ik geniet iedere dag wel weer van een nieuwe uitdaging van jullie!
 
Groetjes, Angélique Janssen
Cookie instellingen