Spinning

Heb je al een account, schrijf HIER dan direct in voor jouw les!

Welkom in de wereld van SPIVI!

Medifit-Healthclub gaat het meest geavanceerde systeem binnen virtueel (met instructeur) trainen lanceren! Vanaf dinsdag 6 maart gaan we aan de slag met het nieuwe systeem. Hieronder een eenvoudig stappenplan om uw account te activeren. De mogelijkheden zijn oneindig en ook nog eens individueel te bepalen, echt ideaal!

HET IS VANAF NU NOODZAKELIJK OM UW FIETS VOORAF TE RESERVEREN VIA DE SPIVI APP

stap.1  Download de SPIVI app in de App store(klik) of in de play store(klik)
 
stap2. Selecteer Nederland, Drunen en daarna Medifit Healthclub

stap3. U komt nu op het inlogscherm. Voordat u kunt inloggen moet u eerst een SPIVI account aanmaken. Druk onderaan de pagina op "new customer sign up here"

stap 4. U kunt nu de gevraagde gegevens invoeren. Let op! Gebruik hiervoor een actief email adres zodat u straks alle trainingsgegegevens in uw mail kunt ontvangen. Aanmelden met uw facebook account is ook mogelijk. De app zal nooit berichten op uw facebook plaatsen.

stap 5. Ga rechts onderin je scherm naar de settings en vervolgens privacy settings om je profiel klaar te maken. Vink hier alle mogelijkheden aan om zo intens mogelijk gebruik te maken van het systeem. Voeg hier ook een leuke foto toe. Deze foto is straks tijdens de les zichtbaar op het scherm. Belangrijke gegevens die noodzakelijk zijn om in te vullen. gewicht en FTP. Werk je met een eigen ANT+ of bleutooth hartslagmeter als bijvoorbeeld de polar H7 of H10 dan kun je ook je ID invullen. Deze borstbanden zijn overigens ook te koop aan de receptie. Let op het is niet mogelijk om tegelijk met SPIVI ook een andere app (bijv. polar flow) te gebruiken om uw hartslag te registreren! 
 
stap 6.  Modebewuste spinners kunnen zelf hun eigen AVATAR aankleden. Kies een helmkleur shirtkleur en een broekkleur om nog flitsender voor de dag te komen. Log je in op SPIVI.com dan kun je zelfs je eigen haarkleur en kapsel bepalen.

Uw spivi account is nu compleet. Schrijf jezelf meteen in voor je eerste SPIVI ervaring
 
 stap 7.  Linksonder op uw scherm vindt u het rooster van de spinninglessen. Reserveren kan 6 dagen voor de les.  Selecteer de les die u wilt volgen. U ziet nu de indeling van de zaal. Selecteer een fiets en druk op Sign in. U krijgt direct een bevestiging van deze inschrijving in uw mail. Kunt u om wat voor reden dan ook niet komen, dan kunt u uw les hier ook annuleren.
 
Stap 8. Zorg dat je 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent en plaatsneemt op de juiste fiets die u heeft gereserveerd. De ingeschreven spinners hebben ten alle tijden voorrang. Overgebleven fietsen kunnen altijd zonder reservering gebruikt worden. Heb je je fiets gereserveerd. dan kom je nooit voor niets. U heeft uw telefoon niet nodig tijdens de les. Zodra je op je fiets stapt dan is je SPIVI account meteen actief op het scherm.
(heb je nooit eerder een spinningles bij ons gevolgd, vraag dan eerst de instructeur naar de juiste fietsafstelling.)

stap 9. Tijdens de les is je zelfgemaakte avatar, je fietsnummer en je gekozen foto zichtbaar op het scherm. Je AVATAR staat rechtstreeks in verbinding met de fiets waar je op zit. Ga jij harder fietsen dan zal jouw avatar meteen met jou meegaan. Haak aan bij het peloton maar train toch op je eigen niveau.
 
Gefeliciteerd!
U heeft zojuist uw SPIVI training succesvol afgerond. U ontvangt direct na uw training een mail met uw resultaten. Hierin vindt u informatie over de afgelegde afstand, uw snelheid, uw vermogen en nog veel meer. Ook ontvangt u SPIVI punten die u kunt inzetten op het leaderboard.

Veel Plezier!

Maak gratis kennis

Cookie instellingen