Gratis intake

Trainen met een gediplomeerde personal trainer, dat wil jij toch ook? Personal training is nu ook mogelijk bij Medifit Healthclub in Drunen om sneller en effectiever jouw doelen te behalen.

Wat is het verschil tussen zelfstandig trainen en trainen met een personal trainer?
Op basis van jouw doelstellingen en niveau zal een gepersonaliseerde plan van aanpak gemaakt worden. Deze wordt samen met jouw besproken en afgestemd waarna je met jouw trainer aan de slag gaat.
Een aantal voordelen van trainen met een personal trainer zijn: 
  • Beter en sneller resultaat: Doordat je samen met een gediplomeerde trainer aan de slag gaat, haal jij alles uit jouw trainingen. Jouw trainer corrigeert je zodat je alle oefeningen goed uitvoert om maximaal resultaat te behalen en geen blessures op te lopen. Daarnaast wordt je uitgedaagd en gemotiveerd om continu 100% te geven zodat je trainingen altijd effectief zijn. 
  • Op maat gemaakt trainingsschema: Op basis van het intakegesprek wordt een plan van aanpak en trainingsschema gemaakt. Hiermee ga jij samen met jouw coach aan de slag. Zo train je op jouw niveau en wordt er rekening gehouden met jouw doelstellingen en wensen.
  • Persoonlijke, professionele begeleiding: Onze personal trainers weten precies hoe jij je doelen kan behalen en zullen jou daarbij helpen. Niet alleen op het gebied van sporten en oefeningen, maar ook op het gebied van voeding en jouw leefstijl. 
  • Voedingsanalyse en -advies: Jouw doelen behaal je niet enkel door te trainen, de juiste voeding is net zo belangrijk! Jouw coach zal je hierin adviseren en helpen zodat je kan blijven eten wat je lekker vindt én het bijdraagt aan jouw doelstellingen!
Start nu met het werken aan jouw doelstellingen en gezondheid! Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of jouw conditie wilt verbeteren, met de juiste coaching en begeleiding is dat allemaal mogelijk! Vraag direct een gratis intake aan om vrijblijvend kennis te komen maken. Samen kijken we naar de mogelijkheden en hoe we jou het beste kunnen helpen. Want een traject is volledig afhankelijk van wie jij bent en wat jij wil. 

Belangrijk in onze begeleiding zijn kennis en coaching op het gebied van voeding, gedragsverandering en motivatie. Want met de juiste mentaliteit in combinatie met de juiste kennis bereik je duurzaam resultaat. Behaal je persoonlijke doelen met de hulp van een personal trainer.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor een vrijblijvend (en gratis) intakegesprek. Hoe kunnen we jou helpen?

Gratis Intake

Cookie instellingen