Yoga

Yoga 

Altijd al interesse gehad in yoga? Bij Medit Healtclub bieden wij verschillende vormen van yoga aan op onze verschillende vestigingen in Drunen, Vlijmen, Waalwijk en Nieuwkuijk. Er zijn verschillende soorten yoga en voor elk doel is er een passende vorm van yoga. Hieronder een overzicht van het aanbod dat wij hebben:  
  • Pilates
  • Gentle Flow 
  • Mindfull yoga 
  • Hatha flow 
  • Yin Yoga 
  • Bodybalance
 
Wij snappen dat al deze vormen misschien wat verwarrend of overweldigend over kan komen, daarom hebben we hieronder een klein overzicht welke vorm van yoga het beste bij jou past; 
 

Pilates 

Pilates is een goed fitnesssysteem waarbij je jouw kracht, flexibilieit en balans verbetert. Je ontwikkelt lange en sterke spieren en je versterkt je innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen. Klik hier voor meer informatie over Pilates.
 

Gentle Flow 

Gentle Flow biedt meer ruimte voor ontspanning en het ritme ligt vele maler lager. Perfect dus voor beginners! Het lage tempo biedt ruimte om de houdingen goed te leren uitvoeren. Geïnteresseerd? Kijk dan hier voor meer informatie.
 

Mindfull yoga  

Mindfull Yoga is een rustige les waar meditatie, ademoefeningen en toegankelijke yoga houdingen voorbij komen. Fijn als je op zoek bent naar rust en kalmte. Klik hier en ontdek of Mindfull Yoga iets voor jou is!
 

Hatha Flow 

Hatha Flow Yoga is een vloeiende vorm van yoga met aandacht voor de houdingen en ademhaling. Deze zachte yoga vorm is een ontspannende les waarbij je op een uitdagende manier leert bewegen op het ritme van je ademhaling. Benieuwd of Hatha Flow bij jou past? Klik dan hier.
 

Yin Yoga 

Yin Yoga worden er vooral houdingen uitgevoerd die gericht zijn op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Deze rustige vorm is uitermate geschikt voor mensen die een lichamelijke beperking hebben, fysieke klachten hebben of gewoon behoefte hebben aan een rustige vorm van yoga. Klik hier voor meer informatie over Yin Yoga.
 

Bodybalance 

Bodybalance is gebaseerd op een workout afkomstig vanuit de tai chi en pilates. Deze workout geeft een gevoel van rust en kalmte en tegelijkertijd werk je aan je flexibiliteit en bouw je kracht op. Klik hier voor meer informatie over Bodybalance.
 

Ontdekken of yoga iets voor jou is?

Vul onderstaand formulier in om gratis kennis te maken. Zo kan je een week lang gebruik maken van onze fitness en diverse groepslessen uitproberen. 

 

Maak gratis kennis

Cookie instellingen