Algemeen

De allerbeste zorg en 100% inzet

Medifit fysiotherapie en Elegance fysiotherapie hebben de handen ineen geslagen. Vanaf 1 januari 2023 zullen de fysiotherapeuten Saskia, Anouk en Sjoerd te vinden zijn bij Medifit-Healthclub. Spreek ze gerust aan wanneer je een blessure of pijntje hebt. De fysiotherapeut is zonder tussenkomst van een huisarts toegankelijk en werkt met de vergoeding van vrijwel alle zorgverzekeraars.

Wij zijn een moderne en laagdrempelige fysiotherapie praktijk die volop in ontwikkeling is en inspeelt op actuele veranderingen in de zorg en behoeften van patiënten. Met de grootst mogelijke aandacht, passie en kennis behandelen wij jou en jouw klacht! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige behandelingen op basis van de laatste inzichten uit praktijk en de wetenschap. 

Wij – de therapeuten van fysiotherapie Elegance Waalwijk – zijn specialisten in beweging. Zo zijn we gespecialiseerd in de beweging van de mens, maar zijn we zelf ook altijd in beweging om u beter van dienst te kunnen zijn.

We diagnosticeren, behandelen en we delen onze kennis, zodat u weer pijnloos door het leven kunt gaan. Thuis, op het werk, tijdens het sporten of tijdens het uitoefenen van uw hobby. U leert hoe u door verantwoord bewegen problemen kunt voorkomen of beperken. Het is misschien een beetje gek van ons, maar het doel is dat u nooit meer bij ons terug hoeft te komen! En dat u voor altijd plezier houdt in bewegen

Onze fysiotherapeuten werken in een professionele en inspirerende omgeving waar alle specialisaties verenigd zijn en waar de cliënt centraal staat. Onze fysiotherapeuten beschikken over verschillende specialismen en hebben een groot netwerk in de medische zorg. Tevens beschikken we over korte lijnen met medisch specialisten en andere hulpverleners die wij kunnen inschakelen en zo nodig naar kunnen doorverwijzen. De korte lijnen tussen de sportinstructeurs in het sportcentrum en de fysiotherapeuten zorgen voor een vloeiende overgang van patiënt naar cliënt. Beiden mogen van ons verwachten dat de kwaliteit en het aanbod zijn afgestemd op de hulpvraag en dat er een constructieve samenwerking is met de beschikbare disciplines zowel binnen als buiten ons sportcentrum. 

Naast het behandelen van klachten besteden we bij Medifit fysiotherapie juist ook aandacht aan het voorkomen en terugkeren van de klachten. Preventief bewegen in het sportcentrum of gewoon online met een thuisprogramma behoort hierbij tot de mogelijkheden.
 

Neem via onderstaand formulier contact op met onze fysiotherapeut.
Mailen of bellen kan natuurlijk ook: 0416-316105 (keuze 2) Wij helpen je graag verder.

Fysiotherapie

Cookie instellingen